Manchester United og Leicester følger også Coutinho

Rune Stentoft Arlbjørn - 31.03.20

© Getty Images

Coutinho skal med stor sandsynlighed finde sig en ny klub når sommeren rammer os. Her er Chelsea blevet kaldt favorit til at lande ham, men Manchester United og Leicester følger ham angiveligt også.

Til sommer skal Coutinho igen have styr på sin fremtid, da Bayern München sandsynligvis ikke udnytter sin forkøbsret. Liverpool skulle være interesseret sammen med Chelsea, men også Manchester United følger hans situation på trods af hans fortid hos rivalerne fra Liverpool.

Manchester United har godt nok købt Bruno Fernandes til samme position, men de ser Coutinho som en spiller, der kan gå ind og forstærke holdet yderligere. Noget mere overraksende er det dog, at Leicester også er ude efter Coutinho. Det skriver avisen Sport i dag.

Leicester ligger godt med i toppen af Premier League og ser ud til at være meget sikre på at skulle spille Champions League i næste sæson. Derfor kan de hente spillere fra en helt anden hylde end normalt, men de kan kun være med på Coutinho, hvis der bliver tale om en lejeaftale.

Bindeledet mellem Leicester og Coutinho er manageren Brendan Rodgers. Han har et indgående kendskab til brasilianeren gennem næsten to år, da han trænede Coutinho i sin tid som manager for Liverpool. En anden klub, der også følger Coutinho er Tottenham, så brasilianeren kan ikke klage over mangel på interesse.

.:FORSIDE:.