fbpx
Annonce

Luis Suárez vender hjem til barndomsklubben

Anders Lang Jensen - 27.07.22

// Luis Suarez

Luis Suárez forlader Atlético Madrid denne sommer ved kontraktudløb, og angriberen har skulle afklare sin fodboldmæssige fremtid. Uruguayaneren melder selv nu, at han er enig om at vende hjem til barndomsklubben Club Nacional.

Denne sommer markerer afslutningen for Luis Suárez’ europæiske fodboldkarriere, hvor turen er gået forbi FC Groningen, Ajax, Liverpool, Barca og Atlético Madrid. Tiden er nu kommet til at rejse hjem til Uruguay, hvor en aftale med Club Nacional i hovedstaden Montevideo snart er på plads.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


’Det var umuligt at afvise muligheden for at vende tilbage og spille for Club Nacional. Vi har en mundtlig aftale med klubben, og i de næste timer vil vi færdiggøre detaljerne. Forhåbentligt når vi frem til enighed’, forklarer Luis Suárez på sin Instagram-profil tirsdag aften.

Perioden fra 2014-2020 markerer en succesfuld periode i Barca for Luis Suárez, der spillede sig ind som en af de største angribere i klubbens historie. På 281 kampe i Barca-trøjen scorede sydamerikaneren 194 mål.

Suárez var en del et utroligt succesfuldt Barca-mandskab i hans første sæsoner og har løftet La Liga-titlen samt Cup-trofæet fire gange, mens han vandt Champions League med klubben i 2015 under Luis Enrique.

suarez1

.:FORSIDE:.