fbpx
Annonce

Luis Enrique udtager Fati til det spanske A-landshold

FCBARCELONA.DK - 21.08.20

// Ansu Fati


Ansu Fati var den helt store overraskelse, da Luis Enrique i går udtog truppen til det spanske landsholds kampe mod Tyskland og Ukraine i starten af september måned. Dermed fortsætter eventyret for den 17-årige spiller.

Det seneste år har været et rent eventyr for stortalentet Ansu Fati, hvis man lige ser bort fra Barcas skuffende sæson. På det personlige plan er der sket mere end den 17-årige angriber kunne drømme om.

Sidste sommer tog han springet direkte fra U19-holdet til førsteholdet, fordi flere af angriberne var skadet. Han greb chancen flot og har været en del af førsteholdstruppen lige siden.

Det har den spanske landstræner Luis Enrique lagt mærke til, men det  var alligevel overraskende, at Ansu Fati var med i den trup, som den tidligere Barca-træner udtog i går. Indtil nu har Fati kun spillet for U21-landsholdet i to landskampe, så det er et stort spring at blive udtaget til A-landsholdet.

Fati får selskab af sin holdkammerat Sergio Busquets i landsholdstruppen, mens Alba og Sergi Roberto uventet ikke er med på listen.

Kampene mod Tyskland og Ukraine spilles henholdsvis den 3. og 6. september. Her bliver det spændende at se, om Fati får sin landsholdsdebut.

.:FORSIDE:.