Luis Enrique: 'Pedri er en spiller mange kan lide'

Magnus Wind - 15.01.21

© Getty Images

Den tidligere Barcatræner og nuværende landsholdstræner for Spanien, Luis Enrique, er begejstret for stortalentet Pedri. Den unge midtbanespiller er desuden i betragtning til sommerens EM-slutrunde. 

I sin første sæson i Barca har 18-årige Pedri imponeret mange med flotte præstationer og han ligner umiddelbart fremtidens mand for klubben. Disse flotte præstationer er også blevet noteret hos den tidligere Barcatræner og nuværende landsholdstræner for Spanien, Luis Enrique. 

I et interview med mediet Moviestar siger Luis Enrique følgende: 'Pedri er en spiller som mange af os kan lide, det er sikkert. Vi har endnu ikke udtaget ham til A-landsholdet, men han er tit udtaget til U/21-holdet'. Midtbanespilleren har indtil videre spillet 12 kampe for diverse spanske ungdomshold. 

Med hensyn til at udtage en spiller fra ungdomsholdene til A-landsholdet, kan Luis Enrique frit vælge. 'Som træner for A-landsholdet har jeg førsteprioritet. Det har U/21-landsholdstræneren og de andre trænere fortalt mig. Jeg kan udtage alle spillere uanset deres alder' afslutter Luis Enrique interviewet.

.:FORSIDE:.