fbpx
Annonce

Lewandowskis udtagelse sprang som en bombe

FCBARCELONA.DK - 30.12.22

// Robert Lewandowski

Det kom bag på alle, at Robert Lewandowski figurerede på den liste over spillere som Xavi tager med til kampen mod Espanyol. Spørgsmålet er, hvordan det lykkedes for Barca at få polakkens karantænedom sat i bero.

Alle tog for givet at Lewandowski måtte sidde ude med karantæne mod Espanyol i morgen, for to gange havde Barca appelleret hans karantæne på tre kampe i det sportslige retssystem, men uden effekt. Derfor kom det nærmst som en bombe, da polakken blev udtaget i dag.

I al hemmelig havde Barca bragt sagen for en almindelig domstol i Madrid og de vedtog tidligere i dag, midlertidigt at ophæve karantænedommen mens de behandler sagen. Den pågældernde domstol er en slags kontrolinstans, hvor man kan indbringe domme man mener er forkerte.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den afgørelse betød, at Xavi alligevel kunne udtage Lewandowski til kampen i morgen eftermiddag mod Espanyol, en udtagelse der ikke kan undgå at styrke holdet markant, for der er tale om catalanernes suveræne topscorer.

Normalt skal domstolen kun bruge tre dage på at behandle sagen, men i Spanien er der helligdage i næste uge på grund af Hellig Tre Konger, hvilket kan betyde en længere behandlingstid. Dermed er det uvist om der falder dom i sagen inden Barca møder Atlético Madrid på udebane søndag den 8. januar.

Det er sikkert at Lewandowski som minimum får én kamps karantæne for sin udvisning mod Osasuna lige inden VM. Spørgsmålet er altså om den skal afsones mod Atlético eller først den 21. eller 22. januar til opgøret mod Getafe.



.:FORSIDE:.