fbpx
Annonce

Lewandowski: ’Jeg er vild med Yamal'

Simon Arun Vrábel - 05.09.23

// Robert Lewandowski // Lamine Yamal

På det seneste har Robert Lewandowski givet flere interviews om forskellige emner, og i hans seneste samtale med et polsk medie, handlede det om Lamine Yamal og om det at være superstjerne i en verden med sociale medier.

Det var i et interview i Polen som avisen Sport efterfølgende har bragt, at Barcas 35-årig rutinerede angriber talte om Lamine Yamal og de svære vilkår for nutidens unge talenter.

'Man burde stadigvæk have en barndom selvom man er 16 år gammel, for professionel fodbold tager hårdt på en. Hvor mange spillere findes der eksempelvis som brød igennem som 16-årig og som stadigvæk spiller på topplan efter at de er fyldt 30? Der findes ikke mange, måske en eller to’ kom det indledningsvis fra ham.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Generelt er det hårdere for de unge spillere i dagens moderne fodbold, og det er især på grund af de sociale medier. Før var det nemmere ikke at være i rampelyset, men i dag bliver alt information delt, og man kan læse alting om alle' forsatte den 35-årig angriber, inden han fortalte om sit syn på Barcas nye stortalent Lamine Yamal.

’Jeg siger ikke, at jeg ikke skal spille. Det er ikke dét jeg ønsker at man skal tage fra mine ord, men jeg er helt vild med Lamine Yamal. Jeg har set mange unge talenter i min tid, som jeg synes var gode, men Lamine er anderledes. Han er en fodboldfan som elsker fodbold, men det er svært for både ham, hans omgivelser og klubben at holde balancen for så ung en fyr som ham’..:FORSIDE:.