fbpx

Lewandowski: 'Vi spillede for defensivt efter målet'

FCBARCELONA.DK - 22.02.24

// Champions League // Robert Lewandowski

Robert Lewandowski kom på måltavlen i onsdagens første ottendedelsfinale i Champions League mod Napoli, men polakkens scoring var ikke nok. Efter opgøret var angriberen da også skuffet over det uafgjorte resultat.

Barca kom ellers planmæssigt foran efter en flot scoring af Lewandowski, men herefter gik catalanerne som så mange gange i denne sæson i stå og lukkede Napoli ind i kampen.

'Jeg synes, at vi spillede godt i første halvleg, hvor vi burde have scoret minimum ét mål. I anden halvleg blev vi alt for defensive efter vores scoring og det gav Napoli blod på tanden. Nu har vi dog den afgørende kamp i Barcelona og her skal vi vinde. Der er ingen anden udvej'.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Personligt føler jeg mig godt tilpas på holdet. Vi har mange unge spillere og jeg forsøger at hjælpe dem alle med min erfaring. Vi har brug for tid til at udvikle os sammen. Holdet har et kæmpe potentiale, men vi skal forbedre os på mange punkter'.

'Nu har vi to uger til at forberede os på returkampen i Barcelona. Vi skal hæve vores niveau og jeg er sikker på, at vi nok skal steppe op i de kommende kampe' sagde Lewandowski til slut.

Den polske angriber blev efter opgøret mod Napoli kåret til kampens spiller af UEFA.

.:FORSIDE:.