fbpx

Lewandowski: 'Vi havde hånden på håndbremsen'

FCBARCELONA.DK - 21.06.23

// Robert Lewandowski

Robert Lewandowski har givet endnu et interview til polske medier, der meget gerne vil høre om hans oplevelser med Barcelona. Her lægger angriberen ikke skjul på, at holdet til tider spillede på det sikre for at holde en føring.

'Det kom et tidspunkt, hvor alle blev opmærksomme på, at vi havde gode muligheder for at vinde og derfra begyndte nedtællingen. Vi havde hånden på håndbremsen og angreb med færre spillere' kommer det ærligt fra Lewandowski.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Det ville være første mesterskab for mange af spillerne og presset var meget stort. Vi vandt mange af kampene med 1-0, hvor vi kom til chancer en eller to gange og scorede' fortsætter han.

Han erkender samtidig, at han tog et stort ansvar på sine skulde for holdets skyld. 'Min person var vigtig, ikke bare på banen, men også udenfor, hvor jeg skulle finde ind i en ny rolle' udtaler han videre.

Til sidst bliver Lewandowski spurgt til indtrykket af Xavi som træner. 'Det er en træner der har taget nogle gigantiske skridt og konstant er i udvikling. Han har sin vision for fodbold og ved hvordan han vil angribe. Han ved hvad vi skal gøre i hver eneste øjeblik' slutter den polske angriber..:FORSIDE:.