fbpx

Lewandowski vender tilbage efter massiv skuffelse

FCBARCELONA.DK - 11.09.23

// Robert Lewandowski

Landskampspausen nærmer sig så småt sin ende og for Lewandowski har landskampene budt på store udfordringer. Søndag aften måtte Polen se sig besejret af Albanien og det nederlag har taget hårdt på Barca-angriberen.

Landspausen sluttede i går for Lewandowskis vedkommende med et uventet nederlag på 2-0 til Albanien og forleden havde Polen problemer med Færørne, der holdt stand indtil et kvarter før tiden, inden at Lewandowski scorede to gange.

Artiklen fortsætter under annoncen


Nederlaget mod Albanien sender polakkerne ned på 4. pladsen i deres EM-kvalifikationsgruppe og krisestemningen hersker i hjemlandet. Det kunne man også mærke på Lewandowski, da han efterfølgende kommenterede situationen.

'Der skal ske store ændringer, inden vi kan se lyset for enden af tunnelen. Vi har haft problemer siden vi tog hul på kvalifikationen og jeg er ikke i stand til at forklare årsagen, men jeg ved at vi har potentialet til at spille bedre og vinde' kom det blandt andet fra ham.

Nu skal Lewandowski forsøge at få skuffelsen ud af kroppen og rette fokus på de opgaver der venter med Barca, hvor der kommer intet mindre end syv kampe på tre uger..:FORSIDE:.