fbpx
Annonce

Lewandowski satte holdet i en svær situtation

FCBARCELONA.DK - 09.11.22

// Osasuna // Robert Lewandowski

Robert Lewandowski har en stor andel i Barcas gode start i ligaen, men i går mod Osasuna satte han holdet i en svær situation, da han satsede alt for meget i en nærkamp og fik rødt kort efter blot en halv times spil.

Lewandowski fik et noget tyndt gult kort tidligt i kampen mod Osasuna i går aftes og det burde få polakken til at gå lidt forsigtigt frem i nærkampene, for at undgå en advarsel mere.

Det stik modsatte skete dog efter en halv time, da Lewandowski nærmest umotiveret hoppede ind i en modstander med albuen forrest i hovedhøjde. Klart frispark og samtdig det andet gule kort til angriberen, der dermed måtte forlade banen.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Lewandowski og holdkammeraterne protesterede kraftigt overfor dommeren over udvisningen, men tv-billederne efterlod ikke meget tvivl om, at der kunne gives en advarsel i situationen.

Spørgsmålet er hvorfor Lewandowski satsede så risikabelt i aktionen. Tanken var sandsynligvis at lægge pres på modstanderen i håbet om et boldtab der ville bringe ham alene mod mål, men i stedet endte det med et rødt kort.

På det tidspunkt førte Osasuna allerede med 1-0 og med en mand i undertal, samt et stærkt spillende Osasuna-mandskab, så det nærmest håbløst ud for Barca. Den situation burde Lewandowski ikke have bragt sine holdkammerater i.

Heldigvis fik det røde kort ingen konsekvenser, for holdkammeraterne smøgede ærmerne op og leverede et flot comeback på scoringer af Pedri og Raphinha, så de trods en mand mindre på banen, hev sejren og de tre point i hus.



.:FORSIDE:.