fbpx

Lewandowski om Saudi-interesse: 'Ikke noget for mig'

Peter Vyff - 13.06.23

// Robert Lewandowski

Det er efterhånden tydeligt, at Saudi-Arabien har sat sig for at hente adskillige fodboldstjerner til landet. Robert Lewandowski udelukkede dog forleden enhver mulighed for at skifte til Mellemøsten på trods af en ellers stor interesse.

Lionel Messi blev i lang tid rygtet til Al-Hilal, der angiveligt stod klar med en kontrakt til en værdi på mere end 500 mio. euro om året. Argentineren endte dog istedet hos Inter Miami i den amerikanske MLS, men det har tilsyneladende ikke fået hold fra Saudi-Arabien til at opgive håbet om at hente europæiske topspillere til landet.

Senest skiftede Karim Benzema til Al-Ittihad, imens N'Golo Kanté meldes tæt på at gøre sin landsmand følgeskab. Det samme gør sig eftersigende gældende for Sergio Ramos, der ligesom Lewandowski også er blevet sat kraftigt i forbindelse med et skifte til Mellemøsten.

Artiklen fortsætter under annoncen


Sidstnævnte har dog ingen intention om at skifte til Mellemøsten, hvilket Barca-angriberen understregede i et nyligt interview med mediet Interia Sports, hvor han havde følgende at sige om Saudi-interessen: 'Det er ikke et emne for mig, og det er derfor ikke noget jeg tænker på. Det er åbenlyst, hvad der sker i Saudi-Arabien, men det bekymrer mig slet ikke, da jeg har andre prioriteter' sagde Lewandowski og afsluttede: 'Jeg har stadig en lang kontrakt, og den har jeg tænkt mig at respektere'.

Det er sød musik for Barca-fans, der kan se frem til at nyde godt af stjerneangriberens mål i næste sæson. Den 34-årige Lewandowski har haft en stærkt første sæson på Camp Nou, hvor det er blevet til to trofæer samtidig med, at det også lykkedes at hjemtage Pichichi-trofæet efter 23 mål i 34 kampe i La Liga.

Polakkens kontrakt løber helt frem til 2026 og der skulle være mulighed for at forlænge kontrakten yderligere med et år. Landsholdsangriberen har dog siddet ude en del kampe i foråret, og derfor arbejder ledelsen angiveligt på at hente en backup for ham, hvor Vitor Roque skulle være den foretrukne mulighed på transfermarkedet.

.:FORSIDE:.