fbpx
Annonce

Lewandowski: 'Mange usande ting er fortalt om mig'

Anders Lang Jensen - 30.07.22

// Robert Lewandowski

Efter en længere transfersaga endte Robert Lewandowski med at få sit skifte til Barca igennem trods Bayern Münchens store modvilje. Mange historier blev fortalt om angrebsstjernen, som ikke er sande, forklarer han.

I en længere snak med mediet ESPN har Robert Lewandowski åbnet op for den sidste tid i Bayern samt den nye tilværelse som Barca-spiller under cheftræner Xavis ledelse.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Starten i Barca:
'Jeg er rigtig glad for at være i Barcelona. Selvom jeg ikke har været her i mange dage, føler jeg, at jeg er faldet til hurtigt. Jeg forsøger at integrere mig endnu mere hver eneste dag' siger Lewandowski til ESPN.

’Jeg har altid drømt om at spille i La Liga. Jeg ved, at min tid i Bayern var fantastisk, hvor jeg har vundet alt, der er at vinde, men efter tolv år i Bundesligaen vidste jeg, at det var tid til at prøve noget nyt’.

’Da jeg hørte om Barcas interesse, vidste jeg, at det var et tegn om at forlade Bayern og tage til La Liga. Jeg ved, at jeg kan fortsætte med at spille på højeste niveau i de kommende år. Det bliver nemt at falde til i Barca, og min erfaring vil hjælpe mig. Jeg prøver at snakke spansk til min holdkammerater for at lære sproget bedre. Jeg mangler lige nogle flere uger til at forbedre mig’.

Xavi:
’Xavi har hjulpet mig meget, og vores forhold er rigtig godt. Mine holdkammerater vil også gerne hjælpe mig, og det har været meget vigtigt for mig. Jeg ved, at vi kan gå hele vejen med Xavi, fordi jeg har set, hvordan han forbereder træningerne, og alt det hårde arbejde vi laver. Det hele fortæller mig, at vi er på rette vej’.

Den nye sæson:
’Vi har hentet fem nye spillere denne sommer, og de første uger bliver mere udfordrende for holdet, fordi alle os nye spillere skal falde helt til. Men sæsonen er meget lang, og om få uger vil holdet fungere’.

Afskeden med Bayern:
’For mig er det vigtigste, at folk er ærlige overfor mig. Jeg ønskede, at de fortalte mig sandheden, men det gjorde nogle folk i Bayern ikke. Jeg så, at nogle ting ikke fungerede, og jeg mente, det var tid til noget nyt. Nu begynder et nyt kapitel i mit liv her i Barca’.

’I de sidste måneder er der blevet sagt mange ting om mig, som ikke er sande. Bayern-fansene støttede mig dog hele vejen igennem. Jeg vil altid være taknemmelig overfor dem, og jeg vil aldrig glemme det. Det var en hård periode for mig’, slutter Lewandowski.

lewandowski10

.:FORSIDE:.