Lewandowski kåret til bedste spiller i februar

FCBARCELONA.DK - 02.03.24

Robert Lewandowski har genfundet topformen og skarpheden, efter periode med modgang. Belønningen kom i går, hvor La Liga kårede den polske angribder som den bedste spiller i La Liga i februar måned.

Februar blev en god måned for Barca og Lewandowski. Han scorede i kampene mod Deportivo Alavés og Granada samt en dobbelt scoring mod Celta Vigo. Derudover spillede han en flot kamp i 4-0 sejren over Getafe, dog uden at komme på tavlen.

Lewandowski scorede også Barcas mål i 1-1 kampen mod Napoli, men da det var i Champions League, har det ikke haft indvirkning på La Ligas kåring, men det bekræfter polakkens gode periode, hvor han har spillet samtlige minutter.

Han fik beviset på kåringen i går, inden at holdet tog fat på træningen. Her var det en smilende Lewandowski der tog imod prisen.