fbpx

Lewandowski: 'Jeg sætter pris på hvert minut i Barca'

FCBARCELONA.DK - 20.06.23

// Robert Lewandowski

I et interview med polske TVP sætter Robert Lewandowski ord på oplevelsen af, at være kommet til FC Barcelona. Her skinner det tydeligt igennem, at den polske angriber er meget tilfreds i sin nye klub.

'Det har været en stor udfordring at få orden på det hele, så vi kunne kæmpe med om titlerne i en klub, der er under rekonstruktion. Jeg sætter pris på hver eneste dag, hvert minut og hver eneste kamp med Barca' kommer det fra Lewandowski.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Jeg synes det har været en rigtig god sæson. Vi ved at alle hold ønsker at besejre os og det skal vi være forberedt på. Dagligdagen i Barcelona er noget helt fantastisk, stemningen og den måde folk møder mig på. Det er jeg meget stolt over. Jeg glæder mig over at kunne hjælpe og være en del af dette projekt' siger han videre.

Han bliver spurgt, hvordan det var at spille på Camp Nou for første gang. 'Jeg følte noget helt magisk. Hver gang jeg tager denne trøje på, har jeg oplevelsen af, at jeg er på et helt specielt sted. Antallet af tilhængere er utroligt og støtten er synlig i hele verden' svarer han.

Lewandowski bliver også bedt om en sammenligning med tiden i Bayern München. 'Tyskerne er forskellige fra spanierne. I Barcelona smiler folk her eneste dag. Klimaet hjælper også på at stå op med et smil på, selvom dagen før har været hård' afslutter han..:FORSIDE:.