fbpx

Lewandowski: 'Jeg er glad og stolt af holdet'

Peter Vyff - 21.09.23

// Robert Lewandowski // Royal Antwerp

Barca fik en flot start på dette års Champions League med en 5-0 sejr over Royal Antwerp. Det var derfor også en særdeles tilfreds Robert Lewandowski, der efter kampen udtalte sig til den fremmødte presse.

Der er store forventninger til Barca, der i år skal forsøge at revanchere flere sæsoners dårlige præstationer i europæisk sammenhæng. Catalanerne kom derfor heldigvis godt fra land i Champions League gruppespillet, hvor holdet på imponerende vis udspillede Royal Antwerp.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det var derfor også en meget tilfreds Robert Lewandowski, der efter kampen udtalte sig til pressen. 'Jeg er glad og stolt af holdet. Det er tydeligt for alle, at når vi spiller vores angrebsspil, så scorer vi mange mål. Vi skabte mange chancer og scorede fem mål, hvilket betyder at alt er under kontrol' sagde han.

Landsholdsangriberen havde også ros til João Félix, der assisterede polakkens scoring til 2-0: 'João tænker som en offensiv spiller. Han spiller fremad og skaber rum omkring sig, både med og uden bold. Han forsøger altid komme frem, og jeg skal bare forsøge at følge med' sagde Lewandowski og kom ind på samarbejdet med portugiseren. 'Nogle gange kommer forståelsen bare fra begyndelsen' fastslog han.

Den 35-årige Lewandowski har været genstand for en smule kritik i starten af sæsonen. Stjerneangriberen har dog fundet målet i de sidste fire kampe, og alt tyder på, at han er ved at finde tilbage til sit topniveau, hvilket nok også er nødvendigt, hvis Barca skal drømme om at hjemtage titler i denne sæson..:FORSIDE:.