fbpx
Annonce

Lewandowski har mulighed for at starte i El Clásico

Anders Lang Jensen - 26.10.23

// Frenkie de Jong // Robert Lewandowski // Raphinha

Rent skadesmæssigt kæmper Barca en kamp mod tiden for at få profiler som Robert Lewandowski, Raphinha og Frenkie de Jong klar til lørdagens El Clásico. På alle tre spillere er meldingen positiv om chancerne for at spille.

Raphinha er længst fremme og er tilbage i træning med resten af holdet, mens Robert Lewandowski og Frenkie de Jong i længere tid har trænet individuelt. Meldingen er dog angiveligt nu, at de to vil være med i truppen mod Real Madrid.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen AS er der sågar mulighed for, at Robert Lewandowski er inde i overvejelserne til at starte inde i opgøret lørdag. Polakkens rolle og vigtighed som frontangriber er ikke til at tage fejl af, og rent sportsligt vil Barca gå langt for at få Lewandowski nogenlunde klar til El Clásico.

Også Frenkie de Jong kommer meget vel til at blive en del af den udtagne trup til kampen mod Real Madrid, men hollænderen kommer til at blive placeret på bænken. Forhåbningen er dog, at midtbaneprofilen kan få minutter på banen, hvis kampen udvikler sig sådan, så Xavi får brug for De Jong.

Det bliver nok i morgen at det afgøres om de kan spille, men det er også muligt, at Xavi venter til lørdag formiddag på selve kampdagen, med at udtage sin trup.

lewandowski19

.:FORSIDE:.