fbpx
Annonce

Lewandowski fik sin uofficielle debut for Barca

FCBARCELONA.DK - 24.07.22

// El Clásico // Real Madrid // Robert Lewandowski

Lewandowski var lidt overraskende med fra start i El Clásico i Las Vegas, hvor han dermed fik sin uofficielle debut i Barca-trøjen. Her gav polakken et par eksempler på sine kvaliteter, men ellers blev det en noget anonym debut.

De fleste havde nok ventet at se Lewandowski på banen i løbet af anden halvleg af El Clásico, for den polske angriber har kun trænet et par gange med sine nye holdkammerater i Barcelona. Xavi ville det dog anderledes og havde polakken med fra start, hvor han dannede angreb med Raphinha og Ansu Fati.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Helt naturligt skal Lewandowski have tid til at finde ind i det catalanske spil, men han fik alligevel givet et par eksempler på hans velkendte målrettede spil. Første gang var efter 10 minutter, da han sendte et godt skud afsted, men hvor Courtois i Madrid-målet afværgede til hjørne.

Anden gang var efter en halv time, hvor Lewandowski stod hvor han skulle i feltet og modtog bolden fra Fati, men en Madrid-spiller fik blokeret hans skud til hjørne.

Lewandowski blev taget ud i pausen og det blev en noget anomym debut for angriberen, der tydeligvis stadig er et stykke fra topformen og som stadig skal bruge tid på at finde sig til rette i de nye omgivelser.

.:FORSIDE:.