fbpx
Annonce

Lewandowski: 'Der venter nogle meget vigtige kampe'

FCBARCELONA.DK - 29.02.24

// Robert Lewandowski

Lewandowski har deltaget ved et arrangement i dag, hvor han også svarede på spørgsmål fra pressen. Her så den polske angriber tilbage på sin egen tid i klubben og frem mod den resterende del af sæsonen.

'Jeg har været halvandet år i Barca og jeg har det godt. Jeg har vundet titler og scoret mål, så jeg er både glad og tilfreds. Jeg forsøger altid at spille mit bedste fodbold. Jeg scorede ikke mod Getafe forleden, men spillede en god kamp. Som angriber ønsker man dog altid at score for at hjælpe holdet til sejr' sagde han ifølge avisen Marca.

Her er hvad Lewandowski også svarede på:

Artiklen fortsætter under annoncen


Holdets fremskridt på det seneste:
'Lige nu er vi i en periode, hvor vi ikke bare kan vinde, men hvor vi også bør spille bedre. Det er en tid hvor vi, mig selv selv inklusiv, kan score flere mål og vinde flere kampe. Nu venter der os nogle vigtige kampe og jeg håber, at vi vil gå fra sejr til sejr. Det er vigtigt at vi vinder med to, tre eller fire mål, som vi gjorde mod Getafe'.

De mange skader denne sæson:
'Vi har en lang uge, hvor vi kan forberede de kommende kampe. Jeg mener også at der vender vigtige spillere tilbage fra skader, så vi også får erfarne spillere på udskiftningsbænken og ikke kun de unge. Det er vigtigt for holdet'.

Returkampen mod Napoli:
'Vi spillede en god kamp mod Napoli, hvor de første 30 minutter var rigtige gode. Vi manglede at score det andet mål, men nu mangler der en kamp på hjemmebane. Hvis vi spiller fra første minut som vi gjorde i første halvleg i Napoli, tror jeg vi kan vinde og score mange mål. Vi ønsker at være med i de kommende runder'.

Xavis situation:
'Xavi er vores træner til sæsonen slutter og det er vigtigt at vi er komncentrerede, for at kunne udføre vores arbejde. Jeg kan forstår at det har været en svær tid for Xavi. Det er svært at være træner i Barca for Xavi, for han er meget følelsesladet. For ham er Barca mere end en klub og jeg forstår godt, at det heller ikke er nemt for hans familie'.

lewandowski10F

.:FORSIDE:.