fbpx
Annonce

Lewandowski: 'Bayern og jeg er ikke fjender'

FCBARCELONA.DK - 08.06.22

// Robert Lewandowski

Lewandowski fortsætter med at komme med udtalelser om sit ønske om at forlade Bayern München. Til avisen Bild fortæller han nu, at han gerne ser at polemikken snart stopper, så han kan komme videre i sin karriere.

Robert Lewandowski holder sig ikke tilbage med at bruge pressen i sit forsøg på at forlade Bayern München, så han kan tage til Barca. Senest er det den tyske avis Bild der har talt med polakken.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Jeg har altid forsøgt at yde mit bedste for Bayern og jeg holder meget af deres fans, for de har altid støttet mig, men jeg føler, at hvis jeg ikke var ærlig omkring min situation, ville jeg ikke behandle tilhængerne retfærdigt. Jeg håber de vil forstå mig en dag' indleder Lewandowski.

Han forstår ikke beskyldningerne om, at han er en egoist ved at ville væk. 'Nej, det er jeg ikke. Jeg er klar over, hvad jeg har oplevet i denne klub og det værdsætter jeg højt. Jeg har givet alt i de otte år, men nu er det tid til en ny etape' fortsætter han.

'Jeg respekterer Bayern og deres regler og ingen skal se mig som egoist. Jeg har en kontrakt, men jeg ønsker samtidig at klubben forstår hvad jeg føler. Jeg har informeret Bayern og også fortalt offentligheden min beslutning om, ikke at forlænge min kontrakt. Jeg ønsker ikke at man taler mere om min fremtid i klubben. Jeg ønsker bare at spekulationerne kan stoppe' kommer det videre fra Lewandowski.

Han bliver spurgt, om han tror det lykkes at komme væk. 'Det ved jeg ikke, for der resterer stadig et år af min kontrakt. Derfor har jeg bedt min klub om at sælge mig. Jeg mener det er den bedste løsning på denne situation, for dermed får de penge for mit skifte og jeg vil kunne se en ny udfordring i møde i nogle år. Det er mit ønske' svarer polakkken.

'Jeg ønsker at alt dette stopper og at der falder lidt ro over tingene, for Bayern og jeg er ikke fjender. En konflikt som denne skaber mange overskrifter. Meget bliver overdrevet og derfor ønsker jeg en rolig dialog der ikke sker gennem medierne' udtaler han.

'Jeg har mentalt brug for forandring og jeg foretrækker at sige hvad jeg mener. Jeg er stadig overbevist om, at vi sammen når til en aftale' afslutter han optimistisk.

.:FORSIDE:.