fbpx
Annonce

Lewandowski agent: 'Bayern er fortid for Robert'

Simon Arun Vrábel - 23.05.22

// Robert Lewandowski

Robert Lewandowskis agent Pini Zahavi har givet et ufiltreret og åbenmundet interview til den tysk avis BILD, hvor han sætter ord på situationen i Bayern. Selvom tyskerne stædigt holder fast i polakken, vil han væk til sommer.

Det er almenkendt at i professionel fodbold skal man spille det politiske spil og håndtere udfordringer imellem spiller, agent og klubben udenom medierne. Robert Lewandowskis agent, Pini Zahavi har dog følt sig presset til at kaste lys over den nuværende situation i Bayern, efter klubbens stålsatte udtalelser og det er der kommet et ganske interessant interview ud af.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


’For Robert er Bayern fortid! Robert har chancen for at rejse til den klub som han altid har drømt om at spille for. Hvorfor forbyder Bayern ham dén mulighed? Han vil rejse til sommer og hverken han eller jeg går op i økonomien omkring et skifte. Sandheden er nemlig, at Bayern München igennem flere måneder har vist mangel på respekt overfor Robert og som resultat deraf har de tabt ”Lewy” - både som spiller og som menneske.’

Det er sjældent at en agent kommer med så åbenmundet udtalelser til pressen og Zahavi er da heller ikke kendt for typen som giver sådanne interviews til pressen. Agenten følte sig presset til at give sit besyv om den situation der i øjeblikket udspiller sig i Tyskland, hvor klubbens ledelse igennem pressen har givet udtryk for, at Lewandowski på ingen måde er til salg.

’Faktisk havde jeg ingen intention om at snakke med pressen om situationen. Jeg har stor respekt for den historiske klub som Bayern er, men jeg bliver nødt til at reagere på klubbens seneste offentlige udtalelser. Bayern siger at Robert har kontrakt til 2023 og selvfølgelig kan de tvinge ham til at blive endnu et år men det vil jeg ikke anbefale.’

Det er ikke første gang at Zahavi er kommet på kant med den tyske storklub og sidste år udspillede der sig en lignende situation da David Alaba ønskede at forlade tyskerne.

’Jeg blev udpeget som syndebuk, da David Alaba ønskede at skifte klub. Det var en beslutning som han selv traf sidste år. Det havde intet med min indflydelse at gøre. Det er det samme som gør sig glædende nu med Robert.’

Til sidst løftede Zahavi sløret for en situation som angiveligt var udslagsgivende for, at Lewandowski nu har rettet blikket imod Barca.

’Sidste år kom jeg til München for at mødes med Oliver Kahn, Hasan Salihamidzic og Marco Neppe og der spurgte jeg dem ”Hvad tænker I om, at forlænge Roberts kontrakt?” Svaret? Stilhed. Hverken et ja eller nej, bare ingenting. Derfor sagde jeg til dem, at jeg synes at vi skal blive enige om at sælge ”Lewy”.  Robert Lewandowski er en intelligent mand og han ved godt hvad der foregår i klubben. Bayern havde udset sig Haaland som hans erstatning og selv Haalands far bekræftede dette over for os. Der er ingen hemmeligheder i fodbold’.

.:FORSIDE:.