fbpx
Annonce

Lenglet forklarer sit gode humør efter Bayern-kamp

Rune Stentoft Arlbjørn - 09.12.21

// Bayern München // Clement Lenglet

ps5 art


Clement Lenglet er blevet haglet ned af tilhængerne efter det knusende nederlag til Bayern München. Fansene kritiserer ham for manglende situationsfornemmelse og nu har han forklaret sig på de sociale medier.

På sin Instagram-profil skriver Lenglet, at han er ked af, at holdet er røget ud af Champions League. Han mener ikke, at billedet med Lewandowski, hvor de begge griner, viser manglende fornemmelse for situationen. Tværtimod mener han, at billedet er taget ud af kontekst.

Lenglet skriver: 'Jeg vil gerne sende en besked til Barca-fansene. For det første er jeg ked af gårsdagens resultat. Denne klub fortjener kun det beste, og vi har ikke været i stand til at fuldføre det' indledte han sit opslag tidligere i dag.

Artiklen fortsætter under annoncen


Han fortsatte: 'For det andet vil jeg gerne forklare billedet, hvor jeg smiler med Lewandowski, hvor vi grinte af noget, der lige skete i den situation. Det var en specifik reaktion, der på ingen måde reflekterer mine følelser for resultatet' tilføjede han.

'Mine værdier kan der ikke sættes spørgsmålstegn ved. Enhver der kender mig, kender min forpligtelse og kærlighed for det jeg laver, for Barca og specielt for fansene. Jeg ville aldrig have en reaktion, som den i går over noget, der gør så ondt' skrev han videre.

'I dag er vi meget kede af det, men vi har en mission om at bringe Barca tilbage til det de fortjener' afsluttede han sit opslag, som svar på den voldsomme og fortjente kritik, der har været af ham siden kampen i går.

.:FORSIDE:.