fbpx
Annonce

Laporta: 'Vi henter ikke nye spillere denne vinter'

FCBARCELONA.DK - 05.01.23

// Joan Laporta

Præsident Joan Laporta deltog denne torsdag i et interview med radiostationen Cadena SER og her slog han blandt andet fast, at man med ret stor sikkerhed ikke kommer til at forstærke truppen i vinterens transfervindue.

Laporta kom ind på flere spændende emner, heriblandt økonomien, mulige transfers denne vinter, Messi, Superligaen og den interesse, som nogle klubber har vist for spillere som Ter Stegen, Dembélé og De Jong.

Læs Barca-præsidentens udtalelser herunder.

Forstærkninger:
'Vi kommer ret sikkert ikke til at hente nogle spillere denne vinter. Det sker kun, hvis der skulle ske noget helt uventet. Det skyldes, at vi i så fald skulle skaffe omkring 26 millioner euro i yderligere indtægter for at blive godkendt til at hente spillere. Dette beløb er hvad La Liga har regnet som vores tab efter vores exit af Champions League. Til sommer er det anderledes - især hvis vi når finalen i Europa League, som vil give os 21 millioner euro i sig selv'.

Salg af spillere:
'Lige nu har vi præcis den trup, som vi ønsker. Træneren er tilfreds med de spillere han har og jeg er overbevist om, at vi med denne trup kan vinde titler i denne sæson. Det betyder også, at der ikke er en eneste af vores spillere, som er til salg. Det gælder både Ter Stegen, Dembélé og De Jong'.

Økonomi:
'Vi har formået at genskabe klubbens værdi og omdømme. Der er igen mange virksomheder, som ønsker at arbejde med os og der er mange klubber, som gerne vil spille kampe mod os. Vores mål er, at vi til sommer igen kan købe spillere på normal vis uden at være begrænsede af økonomien'.

Bernardo Silva og Ruben Neves:
'I forhold til Silva kan jeg sige, at vi helt sikkert ikke kommer til at betale 80 millioner euro. Angående Ruben Neves, så er han en fantastisk spiller, som har Jorge Mendes som agent. Vi holder dog alle disse diskussioner internt, men det er klart, at vi ikke har Busquets for evigt. Vi har De Jong, men det er ikke nok'.

Europæisk Superliga:
'Hvis det hele går som planlagt, så tror jeg, at Superligaern bliver en realitet i 2025. I marts eller april kommer den endelige afgørelse fra Den Europæiske Unions Domstol og den bliver afgørende. Det bliver en åben turnering for alle og klubberne kommer til at vinde på det. Som det ser ud nu, så kommer de engelske hold ikke til at være en del af turneringen til at starte med'.

Messi:
'Jeg blev nødt til at sætte Barca over den bedste spiller nogensinde. Dengang kunne jeg ikke beholde ham med den økonomiske katastrofe, som klubben befandt sig i. Det var det bedste for Barca. Nu spiller han i PSG og jeg foretrækker ikke at tale om ham. Men han er en stor del af Barca og jeg ønsker, at han får en anden afslutningen end den han fik. Der ligger flere muligheder på bordet, men jeg kan ikke sige mere. Vi holder kontakten med ham'.

.:FORSIDE:.