fbpx
Annonce

Laporta: 'Vi har skrevet under med to nye spillere'

Peter Vyff - 29.03.22

// Andreas Christensen // Franck Kessié

Ledelsen har i lang tid haft fokus på at forstærke spillertruppen henimod næste sæson. Præsident Joan Laporta bekræftede i et interview mandag tilgangen af sommerens to første forstærkninger, hvor den ene højst sandsynligt er en dansker.

Det kommende transfervindue har længe været omtalt som et af de mest ekstraordinære på Camp Nou. Genopbygningen af holdet skal fortsætte, og Barca er efterhånden blevet kædet sammen med så mange spillere, at det kan være svært at holde styr på dem alle.

Staben har primært haft fokus på at hente transferfrie spillere til Camp Nou, i forhold til den økonomiske situation. Det lader nu til, at man har haft held med strategien, og Joan Laporta afslørede i et interview med radiostationen RAC1, at de to første indkøb er på plads.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


'Vi har lukket aftalerne og skrevet under med to spillere til den kommende sæson. Den ene er en midtbanespiller og den anden er en midterforsvarer, men jeg kan desværre endnu ikke afsløre deres navne' sagde Laporta.

Forsvarsspilleren er højst sandsynligt danske Andreas Christensen, som kommer til fra Chelsea. Han har længe været rygtet til Barca, og nu lader det endelig til, at et skifte er på plads, på trods af konkurrence fra Bayern München.

Midtbanespilleren er angiveligt Franck Kessie fra AC Milan, som altså også skulle ankomme til Camp Nou til sommer på en fri transfer.

.:FORSIDE:.