fbpx
Annonce

Laporta: 'Mit første år har været sværere end forventet'

Anders Lang Jensen - 07.03.22

// Joan Laporta

ps5 art


Præsident Joan Laporta har nu stået i spidsen for Barca i 365 dage, og der har mildt sagt være en del at se til for chefen på Camp Nou. Laporta erkender, at det første år har været mere udfordrende end ventet.

Sammen med resten af ledelsen er en stor del af tiden blevet brugt på at arbejde med klubbens økonomiske situation. Lionel Messi har forladt klubben netop på grund af økonomien, mens Xavi er hentet ind som træner.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Det har været et mere kompliceret og udfordrende år, end jeg havde forventet. Naturligvis på grund af vores arbejde med løngrænsen. Derfor sætter jeg virkelig også pris på det arbejde, vi har foretaget os på netop dette område i klubben’, siger Joan Laporta til avisen Sport.

’Det værste har været, at vi var tvunget til at tage afsked med Messi. Omvendt har det bedste været at se, hvordan Xavi og holdet er på vej tilbage til selve essensen af fodbolden i Barca. Vores sammenhold i hele klubben er stort, og vi skal tilbage til at glæde af Barca-fansene verden over’, slutter præsidenten.

Joan Laporta tog for et år siden hul på sin anden periode i klubben som præsident. Første periode var yderst succesfuld fra 2003-2010.

.:FORSIDE:.