fbpx
Annonce

Laporta: 'Jeg ønsker mig mål og titler til Barca'

Simon Arun Vrábel - 07.01.23

// Joan Laporta

I forbindelse med den spanske helligdag, helligtrekonger, har Barcas præsident, Joan Laporta givet et interview, hvor han blandt andet løfter sløret for sine ønsker til det nye år.

Imens helligtrekongersdag i Danmark ikke er nogen stor mærkedag, så er den én af de største nationale mærkedage i Spanien og i Catalonien. Dagen kan sidestilles med juleaften i Danmark og det er denne dag hvor man får gaver og giver sine ønsker til de tre hellige konger. I den forbindelse lod Joan Laporta sig interviewe til Cadena SER, hvor han fortalte hvad han ønskede sig.

’I år var mit ønske til kongerne, at Barca vil score flere mål og vinde titler. For mig selv har jeg ønsket sundhed til mig og min familie. For Barca ønsker vi os så mange titler som overhovedet muligt, men den vigtigste titel er ligaen. Jeg taler jævnligt med Xavi og vi taler om mange forskellige ting, men vores primære fokus er, at vinde ligaen og det mener vi, at vi har truppen til at gøre’ indledte klubpræsidenten.

Artiklen fortsætter under annoncen


Også andre emner blev berørt:

Savnet af Johan Cruyff
’Jeg savner ham utroligt meget og sammen med resten af bestyrelsen skålede vi til hans minde inden kampen imod Intercity. Jeg savner også min far, for ligesom Cruyff, lærte han mig utroligt meget om fodbold. Jeg har aldrig set nogen være mere culé end ham’.

Busquets’ fremtid
’Han er vores kaptajn og vi er enormt glade for at have ham hos os. Når vi skal spille imod Betis i Supercuppen har jeg fået at vide, at det vil være hans kamp nummer 700. Jeg ved at han har nogle tilbud liggende fra USA og jeg ved, at det er noget som han har overvejet, men jeg tror at han vil blive hos os indtil slutningen af sæsonen. Derefter taler vi om hvad der er bedst for alle parter’.

Erling Haaland til Barca en dag?
’Lad os se hvordan den norske angriber klarer sig hos Manchester City. Lige nu har vi Lewandowski som gør det rigtig godt. Hvis vi henter en ny spiller, så skal det være inden for visse rammer og det skal spilleren respektere for at vi han holde klubben sund. Vi rører ikke ved de eksisterende kontrakter'.

Det var i går at det var Helligtrekonger og her gav Xavi spillerne fri, inden forberedelserne forsætter til søndagens spændende udekamp imod Atlético Madrid.



.:FORSIDE:.