fbpx

Laporta: 'Ja, jeg har mødtes med Messis far'

FCBARCELONA.DK - 07.03.23

// Lionel Messi // Joan Laporta

Så kan spekulationerne om Leo Messis mulige tilbagevenden til Barca begynde at tage fart igen, for i dag afslørede præsident Joan Laporta, at han for nylig har holdt et møde med Barca-legendens far Jorge Messi.

Det er Jorge Messi der varetager sin søn Leos interesser og det vakte opsigt, da han blev set i Barcelona for nogle dage siden. Nu kan Joan Laporta så afsløre, at baggrunden med besøget var et aftalt møde på Camp Nou.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Ja, vi har mødtes. Vi talte om situationen og jeg ønskede tillykke med verdensmesterskabet. Vi talte også om at hylde Leo, men jeg ønsker at respektere PSG. Jeg kan ikke tale om en mulig tilbagevenden i respekt for spilleren og for PSG' kom det overraskende fra Barca-præsidenten ved et arrangement i dag, ifølge avisen Marca.

Dermed er der tydeligvis overvejelser om et eller andet med Messi, hvor der både kan være tale om en afskedskamp som mange mener han fortjener, eller måske et uventet skiftet tilbage til barndomsklubben.

Laporta blev også spurgt om afskeden med Messi for halvandet år siden. 'Det var en beslutning vi måtte tage. Klubben er over alle andre. Vi opfyldte ikke fairplay-reglerne. Derfor måtte jeg vælge klubben og det gjorde jeg' sagde Laporta videre.

Messi har endnu ikke meldt sine fremtidsplaner ud. Hans kontrakt med PSG udløber til sommer og dermed kan han frit forhandle med hvem han vil. At Jorge Messi tager til Barcelona for at mødes med Laporta viser, at noget kan være under opsamling..:FORSIDE:.