fbpx
Annonce

Laporta: 'Gode nyheder på vej i løbet af sommeren'

FCBARCELONA.DK - 16.07.21

// Joan Laporta


Der er rigtig mange ting i gang på samme tid i FC Barcelona og samtidig er der mange løse ender. Alligevel var det en optimistisk præsident Laporta der i går kommenterede den aktuelle status omkring Messi og Griezmann.

Barcas sportslige ledelse er kommet på overarbejde denne sommer, hvor der skal findes løsninger på rigtig mange ting. Her er de sværeste nok Messi, Griezmann og Coutinho. I går kommenterede præsident Joan Laporta på situationen.

'Vi er meget tilfredse med hvordan tingene skrider frem, men som I ved, er det et meget specielt spillermarked der kræver tålmodighed, evner og nogle gange at kunne jonglere. Jeg tror dog, at der kommer gode nyheder som sommeren skrider frem' kom det fra ham ifølge avisen Mundo Deportivo.

Laporta blev spurgt direkte til forlængelsen med Messi. 'Det hele går godt. Vi arbejder på, at kunne komme med nogle gode nyheder' svarede han.

Også den mulige mulige byttehandel mellem Griezmann og Saúl blev der spurgt til. 'Tingene bliver gjort på en god måde' var det korte svar. Her var det tydeligt, at Laporta ikke ville sige for meget.

Til sidst blev han spurgt om det vil lykkes, at sammensætte en slagkraftig trup, der kan kæmpe med om det hele. 'Vi arbejder roligt og med tålmodighed, for i Barca er der ingen overgangssæsoner' afsluttede han.

.:FORSIDE:.