fbpx
Annonce

Laporta: 'For Messi handler det ikke om penge'

FCBARCELONA.DK - 01.06.21

© Getty Images
// Lionel Messi // Joan Laporta

Ved dagens præsentation af Eric García, blev der også stillet spørgsmål om mange andre aktuelle emner til præsident Joan Laporta, blandt andet om Messi og Koeman.

Her er hvad Laporta sagde:

Ankomsten af Eric García:
'Vi får en forstærkning af en ung spiller med en god karriere. Han er klar til de udfordringer der venter. Det er meget speciel dag og tak for den indsats du har gjort for at komme'.

Forlængelsen med Messi:
'Vi er i dialog med Leos repræsentanter. Det går godt og der gøres fremskridt, men det er ikke på plads. Vi håber alle at han og Kun (Agüero, red.) kommer til at spille sammen. For Leo handler det ikke om penge. Han kender til vores økonomiske situation og er forstående. Han ønsker et kompetitivt hold der kan vinde titler. Vi ved at han gerne vil blive, men han har også andre muligheder. Vi håber hans lyst til at blive vil blive afgørende'.

Yderligere forstærkninger:
'Vi missede ligaen og det har sine konsekvenser. Det er slut med, at der ikke sker noget. Der kommer ikke en revolution, men en grundliggende fornyelse. Der skal bedre balance i truppen og det vil der komme. Der kommer helt sikkert flere nyheder i næste uge. De forstærkninger der kommer er på et højt niveau og de vil gerne til Barca. De ved at vi er ved at skabe et projekt for at vinde, spille godt og skabe glæde'.

Koemans situation:
'Vi kan ikke afslører vores dialog, men jeg er meget tryg ved ham og håber han er det samme. Jeg håber at vores samtaler giver det bedste resultat for Barca. Jeg ser ham mere inde end ude'.

Hvem forlader klubben?
'Det hele er ved at blive planlagt og der skal nok komme nyt. Det er klart, at når der komme nye til, må andre rejse. Det vil ske med stor respekt og taknemmelighed for, hvad spilleren har ydet for Barca'.

.:FORSIDE:.