fbpx
Annonce

Landstræner: 'Messi har spillet med baglårsskade'

Anders Lang Jensen - 12.07.21

// Lionel Messi


Det endte i den ultimative triumf for Lionel Messi og resten af det argentinske landshold ved Copa America. Her slog man rivalerne fra Brasilien i finalen, men Messi spillede ikke på fuld styrke, da han var småskadet i baglåret.

Messi er på papiret ikke Barca-spiller, eftersom argentinerens kontrakt med klubben er udløbet og ikke forlænget på nuværende tidspunkt. Fokuspunktet har dog ligget på landsholdet, og det endte altså i stor triumf natten til søndag. Fysisk har Messi dog problemer – det melder Argentinas landstræner Lionel Scaloni.

’Messi spillede med et problem i baglåret mod Colombia og Brasilien, så jeg ved ikke, om han kunne give sig fuldt ud på grund af det’, lød det fra landstræneren Scaloni efter finalen ifølge avisen Marca.

Trofæet var det første, som Messi kunne løfte sammen med sit argentinske landshold, men ifølge Scaloni rykker det ikke ved Messis status.

’For mig ændres intet, for Messi er stadig den bedste. Hvis vi ikke havde vundet denne Copa, ville han fortsætte med at være den bedste. Jeg vil spørge alle brasilianere, om Messi virkelig har brug for at vinde en slutrunde for at være den største’, slutter han.

.:FORSIDE:.