fbpx
Annonce

Landskampspausen kan blive en fordel for Barca

FCBARCELONA.DK - 24.03.21

// landskampe


Lige nu er Barcas trup mere end halveret på grund af landskampspausen, men selvom der kun er få spillere tilbage ved træningen i Barcelona, kan netop denne landskampspause vise sig som en stor fordel for catalanerne.

Normalt når der er landskampspause krydses der fingre for, at alle af holdets landsholdsspillere vender tilbage ude skader. Sådan er det også denne gang, hvor i alt 14 spillere er rejst væk for at repræsentere diverse landshold.

Hjemme i Barcelona kan Ronald Koeman dog samtidig drage stor fordel af den halvanden uges pause, inden han igen har sine spillere samlet, enten onsdag eller torsdag i næste uge. Han kan nemlig få en række spillere tilbage på topniveau, inden at ligaen går i gang igen med kampen mod Valladolid den 5. april.

Messi er blevet hjemme i Barcelona fordi de sydamerikanske VM-kampe er aflyst på grund af corona. Nu får argentineren en tiltrængt pause til at lade batterierne op, så han forhåbentlig kan fortsætte på samme høje niveau som de første tre måneder af 2021. Messi har scoret 18 mål i de seneste 14 kampe.

Ronald Araujo er netop kommet sig over sine ankelproblemer, men topformen er ikke på plads endnu. Det kan den komme i landskampspausen og det vil styrke den bagerste kæde.

Sergi Roberto har siddet ude med en lårskade, men er så småt begyndt at træne med igen. Han kan benytte landskampspausen til at trimme formen, så han står til Koemans rådighed mod Valladolid. Det vil være en klar styrkelse af holdet, at have den alsidige og driftssikre Sergi Roberto tilbage.

Også Gerard Piqué kan bruge landskampspausen til at blive klar efter sine knæproblemer. Han træner ikke med endnu, men det ventes snart at ske og så kan også han hjælpe Barca i den afgørende fase af sæsonen.

Det ligner således en stærkere trup på den anden side af landskampspausen og det er gode nyheder for holdets muligheder for at vinde en eller to titler denne sæson.

.:FORSIDE:.