fbpx
Annonce

La Masia-spillerne får bærende roller i næste sæson

Simon Arun Vrábel - 07.02.24

 


Barcas sportsdirektør, Deco, er sammen med klubpræsident Joan Laporta, ved at forberede næste sæson. Her går den seneste melding på, at flere La Masia-talenter er udset til at få bærende roller på holdet.

Det lader til, at sommerens transfervindue bliver anderledes end de foregående, for flere unge spillere fra La Masia får angiveligt en større rolle på førsteholdet frem imod næste sæson, fremfor at købe stort ind.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Velvidende om, at Xavi ikke sidder i trænersædet i næste sæson, er det Deco, som sammen med resten af den sportslige ledelse og til dels Joan Laporta, som planlægger næste sæson. Her er den klare forventning, at Sergi Roberto og Marcos Alonso ikke får forlænget deres kontrakter, imens meget lidt tyder på, at Oriol Romeu fortsætter i blaugrana. Samtidig fortsætter rygterne om stor interesse for Raphinha, og det kunne blive anledningen til flere nyindkøb.

Avisen Sport fortæller imidlertid, at det ikke bliver tilfældet, for i stedet planlægger man at give bærende roller til flere unge La Masia-spillere, som allerede nu helt eller delvist har begået sig på førsteholdet. Således er planen, at Pau Cubarsí vil kunne erstatte Marcos Alonso, imens Hectór Fort ligeledes vil være med til at styrke forsvaret, da han kan spille på begge backpositioner. Derudover vil man fortsætte med Fermin López på midtbanen, og skulle Raphinha blive solgt, ønsker man at lade Lamine Yamal overtage hans plads som førstevalget på højre kant.

I stedet vil man bruge penge på at hente João Félix og João Cancelo, og afhængig af prisen på de to portugisere, vil der være plads i budgettet til at hente et stort navn til midtbanen, hvor man ønsker at forstærke trekløveren med Frenkie de Jong, Pedri og Ilkay Gündogan. Med den mulige afgang af Romeu vil det kun efterlade Fermín López og Gavi, og her vil en sjette midtbanespiller sikre den nødvendige bredde.



// La Masia
.:FORSIDE:.