fbpx

Kun tre Barca-spillere med til Nations League

FCBARCELONA.DK - 03.06.23

// Jordi Alba // Frenkie de Jong // Gavi

Når Barcas kamp mod Celta er fløjtet af i morgen, er sæsonen slut, men for tre spillere i truppen venter der stadig lidt arbejde der skal gøres. Det handler om Nations League og her er der tre Barca-spillere med.

Nations League spilles i Holland og skal afgøres mellem værtsnationen, Italien, Kroatien og Spanien. De fire landstrænere udtog deres respektive trupper tidligere denne uge og her figurerede der kun tre Barca-spillere på listerne, et lavt antal, når det tages i betragtning, at Spanien er blandt deltagerne.

Artiklen fortsætter under annoncen


Frenkie de Jong er som ventet med hos Holland, mens Gavi og Jordi Alba er de eneste der er udtaget af den spanske landstræner De la Fuente.

Pedri ville have været selvskreven, men han er endnu ikke blevet klarmeldt af sine skadesproblemer. Det samme gælder Alejandro Balde, der blev udsat for en svinsk tackling i søndags mod Mallorca, så han pådrog sig en andkelskade.

Derudover har De la Fuente valgt at se bort fra Ferran Torres, Ansu Fati og Eric García, der alle tidligere har været inde i landsholdsvarmen. Ingen af dem har hovedroller i Barca og det er nok årsagen til, at de er fravalgt.

Der spilles semifinaler i Nations League midt i denne måned mellem Holland og Kroation samt mellem Spanien og Italien. FInalen spilles den søndag den 18. juni..:FORSIDE:.