fbpx
Annonce

Kun fire klubber kan være interessante for Messi

FCBARCELONA.DK - 27.08.20

// Lionel Messi


Gør Leo Messi alvor om truslerne om at forlade Barca, er alternativerne reelt meget få for argentineren. Umiddelbart er det kun fire klubber der både har penge og et projekt der virker interessant for argentineren.

Hvis man ser bort fra mulige tilbud fra Mellemøsten, Kina og USA, hvor man kan lokke med mange penge, er udvalget af mulige klubber der kan overbevise Messi meget få. Alle forventer at argentineren vil vælge at fortsætte på allerhøjeste sportslige niveau og med stor garanti udenfor Spanien.

Reelt er det nok kun fire klubber der er i spil, nemlig Inter, Manchester City, Manchester United og Paris Saint-Germain.

Inter har længe jagtet Messi og med en stenrig kinesisk ejer i ryggen, vil pengene næppe blive et problem. Samtidig ser projektet spændende ud for Messi, for Inter kæmper får at slå Juventus af pinden i Serie A og der er store ambitioner i Champions League.

Manchester City står måske med de bedste kort, for med Pep Guardiola som træner, kan dueoen Pep-Leo bliver genforenet. De to har et helt specielt forhold efter deres fælles tid i Barca. City higer efter succes i Champions League, akkurat som Messi, og i Premier League skal Liverpool overhales.

Manchester United er trods flere års sportslig modgang stadig en traditionsklub med kæmpe ambitioner. Her kan Messi være den faktor der løfter klubben tilbage til den absolutte top, både i Premier League og i Europa.

Til sidst er det PSG, hvor det at spille sammen med Neymar og Mbappé kan trække Messi til Paris. Ligue 1 er dog slet ikke så stærk som Serie A eller Premier League, men drømmen om Champions League er stor. Det glippede i finalen denne sæson, men med Messi på holdet, kommer trofæet måske tættere på.

.:FORSIDE:.