fbpx
Annonce

Koundé: 'Jeg tror ikke det er noget alvorligt'

FCBARCELONA.DK - 30.10.22

// Jules Koundé

Jules Koundé måtte udgå af lørdagens opgør mod Valencia med lårproblemer, men efter kampen var franskmanden optimistisk, for han tror ikke det er en alvorlig skade. Samtidig glædede han sig over sejren og de tre point.

'Jeg har det fint. Jeg tror det er en overbelastning, men vi må vente at se. Jeg tror dog ikke det er noget alvorligt' var de første ord fra Koundé efter kampen, hvor han måtte udgå et kvarter før tid.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


'Det var en meget svær kamp, men det er tre point som alle andre og dem er vi glade for. Holdet viste en god attitude, selvom vi kunne havde spillet bedre i dag og gjort det bedre med bolden, men man kan ikke vinde alle kampe med 3-0. Det kan blive svært når du ikke har din bedste dag' sagde han videre.

'Vi skal også rose Valencia, der spillede en god kamp, men vi gav alt hvad vi havde. Vi troede på det indtil det sidste og vi er meget tilfredse' tilføjede han.

'Mestalla er altid en svær bane og der er selvfølgelig altid ting vi kan forbedre, men vi skal også kunne glæde os over sejre som denne' afsluttede Koundé.

.:FORSIDE:.