fbpx
Annonce

Koundé: 'Jeg kunne bedre lide Xavis plan'

Simon Arun Vrábel - 20.09.22

// Jules Koundé

Barcas franske forsvarsspiller Jules Koundé var en eftertragtet herre inden han skiftede til catalanerne i denne sommer. I et spændende interview løfter han sløret for sin indledende samtale med Xavi.

I sommerens netop overstående transfervindue formåede den sportslige ledelse at hente Jules Koundé i Sevilla på trods af, at franskmanden havde interesserede bejlere i form af både Chelsea og Manchester United. I et spændende interview med avisen L’Equipe fortæller han om de indledende samtaler med Xavi samt hvorfor valget faldt på Barca.

Koundé lægger i interviewet heller ikke skjul på, at han talte med andre trænere, bl.a. Chelseas Thomas Tuchel, om hvem han sagde følgende:

'Jeg snakkede med Tuchel og jeg kunne føle på ham, at han gerne ville have, at jeg kom til Chelsea, men sammenholdt med dét Xavi fortalte mig, så kunne jeg bedre lide Xavis plan. Med Xavi snakkede vi primært om fodbold, men efter samtalen var jeg fuld af selvtillid' indledte Koundé, inden han gik mere i dybden med, hvad Xavi havde fortalt ham.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Da jeg snakkede med Xavi fortalte han mig, at mine kvaliteter matchede den strategi og måde at spille på, som han ønskede, hvor vi spiller højt på banen. Det betyder også, at jeg ville kunne bruge min hurtighed i det opbyggende spil og han uddybede, at han ønskede et hold, som presser modstanderen højt oppe på banen' indledte den franske forsvarsspiller.

'Han kunne se mig passe godt ind i det system og jeg kunne også se mig selv på et hold, som jeg lagde mærke til steg helt vildt i tabellen i sidste sæson. Med Sevilla var vi 15 point foran Barca da vi var midt på sæsonen og så kom Xavi og satte sit præg på holdet og de ændringer syntes jeg var rigtig gode' afsluttede Koundé inden han satte ord på hvorfor han ellers ønskede at repræsentere Barca.

'For det første kommer jeg til en kæmpe klub, som er vant til at være i toppen af europæisk fodbold selvom de på det seneste ikke har haft den samme succes som ellers. Jeg er blevet en del af et projekt, som jeg ikke vil kalde en genopbygning, for der har hele tiden været gode spillere på holdet. Jeg mener, at dét vi har gang i er at styrke et allerede godt projekt.'

'Jeg var interesseret i at blive en del af den nye bølge, hvor vi igen kæmper om titler, så vi kan få Barca tilbage til hvor de plejede at være, nemlig blandt de allerbedste' afsluttede Koundé optimistisk det spændende interview med L’Equipe som efterfølgende er blevet bragt i flere internationale medier.

.:FORSIDE:.