fbpx
Annonce

Koundé: 'Jeg håber på en startplads på landsholdet'

Simon Arun Vrábel - 11.11.22

// Jules Koundé

Barcas franske forsvarsspiller Jules Koundé sætter i et spændende interview ord på forventningerne til sin egen rolle på det franske Landshold inden landstræneren Didier Deschamps offentliggør hvilke spillere han tager med til VM.

Jules Koundé er ved at være sin seneste skade kvit og det er god timing for landstræner Didier Deschamps, der i går udtog den franske VM-trup, hvor Koundé som ventet er med. I et spændende interview med FIFA sætter den 23-årige forsvarsspiller ord på sine egne forventninger til slutrunden.

Jules Koundé har udtalt sig til FIFAs hjemmeside, hvor han blandt andet kommer ind på hvilken position i forsvaret han foretrækker at spille, samt hvor stor mængde af spilletid han håber at få til slutrunden.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


’Jeg er mest vant til at spille i det centrale forsvar, for det er dén position som jeg har spillet mest i løbet af mine karriere. Jeg er dog klar til at spille hvilken som helst plads som min træner ønsker at benytte mig på’ indledte den ambitiøse forsvarsspiller.

’For mig er det vigtigere hvad holdet har brug for, end hvilken position jeg spiller. Jeg håber på en startplads på landsholdet og hvis træneren mener, at holdet vil gavne af at jeg spiller på højre back, så gør jeg gerne det helt uden nogle problemer’ udtalte Koundé, som sidste år var med til at vinde Nations League.                

Afslutningsvis talte Koundé om æren af at spille for sit landshold, som han på trods af sine kun 23 år, allerede har repræsenteret 12 gange.

’Nu har jeg i lidt over et år prøvet at spille med A-landsholdet, så jeg er ved at være vant til hvordan det foregår. Jeg har formået at tilpasse mig den måde som vi spiller på og jeg føler mig meget komfortabel sammen med holdet, som jeg håber at være en del af i mange år endnu. Det er et hold som der er stor prestige i at være en del af og der er ikke noget større end at kunne repræsentere sit land' afsluttede Koundé.

Til VM er Frankrig placeret i pulje D sammen med Australien, Danmark og Tunesien. Første kamp er mod Australien den 22. november.



.:FORSIDE:.