fbpx

Korruptionssagen kan spores helt tilbage til 2001

FCBARCELONA.DK - 11.03.23

// Jose Maria Enriquez Negreira

I går blev det meldt ud, at Barca tiltales for korruption forbindelse med betalinger til et selskab ejet af næstformanden for ligaens dommerkomité. Nu viser dokumenterne, at sagen strækker sig tilbage til 2001.

I går gik informationerne på, at perioden med de omstridte betalinger gik fra 2016 til 2018, men nu er det kommet frem, at Barca har betalt til det pågældende selskab helt tilbage fra 2001, indtil betalingerne stoppede i 2018. Det fortæller avisen Sport.

Artiklen fortsætter under annoncen


Anklagemyndigheden oplyser, at Barca i alt i de 17 år har betalt 7,3 mio. euro til selskabet, der var ejet af den tidligere dommer Jose Maria Enriquez Negreira, der også var næstformand for ligaens dommerkomité. Beløbet svarer til cirka 55 mio. kr.

Der er angiveligt tale om udgifter der ikke var godkendt på klubbens generalforsamling og som blev bogført med et misvisende navn.

Nu begynder de grundige undersøgelser af sagen og det kan sagtens trække lang tid ud, inden at sagen muligvis kommer for en domstol. Hverken præsident Joan Laporta eller klubben er kommet med en officiel reaktion på anklagerne..:FORSIDE:.