fbpx
Annonce

Kontraktløse Jesse Lingard skaber interesse i Barca

Simon Arun Vrábel - 10.01.24

 


På trods af den stramme økonomi ønsker Xavi alligevel at forstærke holdet i vinterens transfervindue. Her nævnes 31-årige Jesse Lindgard, som netop er blevet frigjort af sin kontrakt Nottingham Forest, som en billig mulighed.

Den tidligere engelske landsholdsspiller, som også havde flere gode år hos Manchester United, træner i øjeblikket i Dubai, mens han leder efter en ny klub. Her kunne en halv sæson i Barca være en god løsning for begge parter.

Artiklen fortsætter under annoncen


Jesse Lingard er vokset op hos Manchester United, men i sommeren 2022 udløb hans kontrakt med den engelske klub, hvorefter han drog til Nottingham Forest for en enkelt sæson. Opholdet blev dog meget jævnt, og derfor valgte parterne ikke at forlænge den etårige kontrakt, den oprindelige aftale lød på. Siden juli sidste år har 31-årige Lingard derfor selvtrænet i Dubai.

Nu fortæller avisen Sport, at Barca angiveligt overvejer at hente Lingard på en kontrakt for resten af den indeværende sæson. En sådan aftale skulle efter sigende kun koste to millioner euro, og derfor ikke kollidere med Financial Fair Play, hvilket er den største forhindring for at hente en erstatning for Gavi, som blev skadet under sin seneste landsholdssamling med Spanien.

Lingard nåede 232 officielle kampe for Manchester United med 35 mål og 21 oplæg til følge. Derudover har Lingard vundet Europa League, FA-cuppen, den engelske supercup, den engelske cup og Premier League en enkelt gang med Manchester United.



// Jesse Lindgard
.:FORSIDE:.