fbpx
Annonce

Koeman vil have en erfaren midtbanespiller

Rune Stentoft Arlbjørn - 26.06.21

// Ronald Koeman


Når man kigger på Barcas midtbane er de mest erfarne spillere 32-årige Sergio Busquets og 24-årige Frenkie De Jong. De andre midtbanespillere er yngre og har ikke den store erfaring endnu. Derfor vil Koeman forstærke midtbanen.

De to catalanske aviser Mundo Deportivo og Sport påpeger begge, at Koeman holder fast i sit ønske om at hente en erfaren midtbanespiller til klubben, fordi han mener der er brug for en mere erfaren type til midtbanen, da spillere som Pedri, Aleñá, Puig og Ilaix stadig er meget unge.

Den helt store drøm var at hente Georginio Wijnaldum fra Liverpool på en fri transfer, men han fravalgte Barca og sin tidligere landstræner på målstregen til fordel for den franske klub Paris Saint-Germain. Wijnaldum var ellers lige den spiller Koeman ville have fat på.

Barca har selvfølgelig også andre midtbanespillere som Pjanic, Coutinho og Matheus Fernandes, men de indgår ikke i planerne for den kommende sæson. Med den mislykkede Wijnaldum-signing har den sportslige ledelse på Koemans ønske derfor rettet blikket mod andre midtbanespillere.

I den seneste tid er catalanerne derfor blevet sat i forbindelse med Serie A-spillerne Fabian Ruiz og Lorenzo Pellegrini fra henholdsvis Napoli og Roma, men det er svært at se dem skifte til Barca på grund af økonomien i handler som disse.

Derfor fortsætter jagten nu efter en ny og mere erfaren midtbanespiller til holdet. Transfervinduet er stadig langt, så der er ikke noget hastværk, men jo før Barca får truppen på plads jo bedre. Jorginho fra Chelsea er også en spiller som har været nævnt som en mulighed for Barca.

.:FORSIDE:.