fbpx
Annonce

Koeman: 'Vi må ikke begå samme fejl som mod Kiev'

FCBARCELONA.DK - 06.11.20

© FC Barcelona
// Real Betis // Ronald Koeman

Ronald Koeman har holdt pressemøde op til kampen i morgen mod Betis i La Liga. Her understregede hollænderen, at der ikke er råd til samme fejl som i onsdags mod Dynamo Kiev.

'Hver eneste kamp er vigtig og vi spiller på hjemmebane mod et hold der gør det godt. Det er en svær kamp og vi skal gøre det godt og ikke begå de samme fejl i defensiven som mod Kiev. Vi skal være bedre med og det arbejder vi på. Vi er godt forberedt' indledte han.

Læs her hvad Barca-træneren ellers udtalte:

Hvordan er Messis humør?
'Mentalt har han det godt og er stærk. Han nyder altid denne sport. Han er en vinder, men som alle andre, oplever han svære perioder, hvor bolden ikke går ind af forskellige årsager, men det er noget han arbejder på. Leo er en fantastisk spiller, der altid skaber problemer for modstanderne'.

Kritikken fra Betis' Joaquin:
'Jeg fornemmer at dette emne er interessant for jer, men jeg vil ikke deltage. Hvis han vil tale mere om  det, er det hans problem, men jeg tænker på vores kamp, ikke på individuelle temaer eller ting fra fortiden'.

Kun to point i fire kampe:
'Hold som Barca skal altid være med helt fremme og hvis det ikke sker, skaber det kritik. Det påtager jeg mig, men man skal heller ikke overdrive. Sæsonen er lang og vi skal tage en kamp af gangen. Vi skal vinde vores kampe, men det skaber ikke ro, for der sker meget i denne klub'.

Samuel Umtitis sutation:
'Han deltager i træningen, men vi må vente på, at han træner med helt uden problemer. Hvis han har det godt mentalt og fysisk, så regner jeg med ham. Han kan godt få sine muligheder'.

Ter Stegens tilbagevenden:
'Mens Marc var skadet, var jeg meget tilfreds med Neto, når man lige ser bort fra målet mod Alavés, hvor han var dårlig, men han har vist, at han en stor målmand. Vi har ikke haft travlt med at få Marc tilbage, men han havde meget at lave i sin første kamp, hvor han reddede os. Han var fantastisk'.

Holdets mange brændte chancer:
'Det kan skyldes mange ting. Det er et spørgsmål om selvtillid, for hvis du tøver, tager du en forkert beslutning. Det handler også om den enkelte spillers kvaliteter, men selvtilliden betyder meget'.

.:FORSIDE:.