Koeman: 'Vi kan stadig vinde ligaen'

FCBARCELONA.DK - 14.12.20

// Levante // Ronald Koeman

Ronald Koeman glædede sig over sejren og de tre point, da han udtalte sig efter 1-0 sejren over Levante. Han understregede samtidig, at Barca stadig kan nå at blande sig i mesterskabskampen.

'Vi pressede meget på i anden halvleg, hvor vi spillede bedre, men vi havde svært ved at komme foran. Det var en fortjent sejr, som vi arbejdede hårdt for. De havde deres chancer i første halvleg, men vi var bedst i anden' indledte han.

'Det er altid vigtigt at vinde. Vi har brug for at vinde kampe i ligaen, for at mindske afstanden. Selvom det var en svær kamp i dag, arbejdede vi godt for at vinde kampen' fortsatte han.

Her er hvad Koeman ellers kommenterede:

Tre centrale forsvarsspillere de sidste minutter:
'Når der mangler kort tid af en kamp og modstanderne sender flere folk frem, kan det være farligt. Så måtte vi forsvare vores resultat, for det vigtigste var at vinde kampen. Det giver os selvtillid op til kampen på onsdag'.

Messis problemer med at score denne sæson:
'Vi må se i øjnene, at modstanderne ikke gør det let for ham, for han bliver markeret tæt, men i dag viste han sig afgørende'.

Hvorfor spillede Puig ikke?
'Han varmede op for at komme på banen ved stillingen 0-0, men så scorede vi vores mål og så ændrede planerne sig'.