fbpx
Annonce

Koeman: 'Vi er forpligtet til at vinde noget stort'

FCBARCELONA.DK - 19.07.21

// Ronald Koeman


Ronald Koeman har givet et langt interview til Barca TV, hvor han ser frem mod den nye sæson. Her kommenterer han sæsonstarten, forventningerne til sæsonen, spillesystemer og meget mere.

Her er hvad Koeman kommenterede:

Tilbage efter ferien:
Vi har haft ret meget ferie, så jeg har kunne koble af. Jeg har nydt det med familien og er nu tilbage med stor lyst til at træne. Trods ferien har jeg fulgt med i mine spilleres kampe ved EM og Copa América. Spanien spillede et flot EM og Messi gjorde det godt med Argentina. Det var godt at se ham vinde efter så mange år.

De første træningssamlinger:
Starten er gået godt. Det er ikke den endelige trup på grund af omstændighederne, men vi har mange unge og det er vigtigt at se, hvilke kvaliteter de har. De første uger handler meget om fysik, men vi laver også ting med bolden. Vi er startet roligt ud med én træning om dagen og i den anden uge har vi to træningskampe.

Føler Koeman opbakning fra klubben?
Det er vigtigt at klubben og præsidenten bakker en op, men det er resultaterne på banen der styrer hvad klubben gør. Præsidenten er meget engageret og det er vigtigt. Vi er i en stor klub og vi har en vindermentalitet, hvor man kræver det maksimale.

Forventninger til den nye sæson?
Jeg har store forventninger. Det skal blive bedre end den seneste sæson og det vil afhænge af den trup vi får. Klubben arbejder på mange ting, men altid med det maksimale mål for øje. Vi er en klub der forsøger at spille godt og attraktivt, men vi er samtidig forpligtet til at vinde noget stort. Med hjælp fra vores tilhængerne skal vi nok nå det.

Hvem er favorit i ligaen?
Det er altid en kamp mellem tre, Barca, Real Madrid og Atlético, men man må ikke glemme Sevilla, der også kæmpede til det sidste.

Tilskuere på Camp Nou:
Jeg glæder mig til at spille på et fyldt stadion og det gør spillerne også. For mig har det altid været en drøm at træne denne klub og nyde et fyldt Camp Nou.

Hvilket system skal holdet benytte?
Vi benytter sæsonopstarten til at finde det bedste system. Det vi afhænge af spillerne og deres kvaliteter. Vi skal have sammensat det bedste hold. Vi kan spille 4-3-3, men vi så også i sidste sæson, at det gav os meget at spille med tre centrale forsvarsspillere. Nu om dage er det vigtigt at spillerne er i stand til at skifte system.

Hvem fra B-holdet får chancen:
Vi er altid åbne overfor de unge, for de er fremtiden i klubben. Vi har meget unge spillere som Balde, Nico eller Gavi, eller Demir, der også kan blive en stor spiller. Man skal give dem spilletid for at de kan vænne sig til førsteholdet. Vi får at se hvem vi bruger.

De erfarne spilleres rolle:
Vi får brug for de erfarne, for der skal være en balance på holdet. De erfarne viste i sidste sæson, at de betyder meget for dette hold.

.:FORSIDE:.