fbpx
Annonce

Koeman: 'Verden stopper ikke på grund af et nederlag'

FCBARCELONA.DK - 20.02.21

// Cadiz


Ronald Koeman har holdt pressemøde som optakt til kampen i morgen eftermiddag mod Cádiz. Her erkendte han, at spillernes humør er påvirket af nedturen på PSG, men han håber der kommer en reaktion i morgen.

'Efter et nederlag er det godt med en ny kamp, hvor vi kan vise, at vi kan levere et godt resultat. Vi skal videre. Vi har oplevet en god periode og har ambitioner. Vi ved hvad der skete og det skal vi reagere på' indledte Koeman.

'Det er normalt at humøret er lavt efter det der skete. Det er både normalt og godt. Stemningen var trykket fredag, men ved træningen i dag så jeg spillerne som før' fortsatte han.

'Verden stopper ikke på grund af et nederlag. Man må analysere det, tale om det og træne. Vi mistede mange bolde forleden og det gav modstanderne chancer. Vi skal vise intensitet og  jeg håber, at vi er stærkere mod Cádiz' sagde han videre.

Her er hvad Koeman ellers udtalte:

Holdets muligheder for titler denne sæson:
'Vi er stadig med i tre turneringer. Champions League ser meget svær ud, mens vi i pokalen kan komme tilbage med lidt mere held og effektivitet. Jeg tror på vi kommer videre. I ligaen afhænger det af, at topholdet mister point. Jeg ser ikke så negativt på det. Vi er Barca og det næste mål er altid den næste kamp'.

Forstærkninger til sommer:
'Jeg har mine ideer for fremtiden, men jeg må vente til der kommer en ny præsident. Så sætter jeg mig ned og taler om fremtiden med ham'.

Kan Piqué spille mod Cádiz?
'Han har det fint. Det var godt for ham, at spille 60-65 minutter. Han har ikke følt problemer efterfølgende. Han er disponibel'.

Skænderiet mellem Piqué og Griezmann mod PSG:
'Det er godt at have spillere der reagerer og som ikke er tilfredse. Det er ikke et problem at det sker i kampene, men efterfølgende skal man have det fint med hinanden. Jeg kan ikke lide hvis spillerne er tavse'.

Dests dårlige kamp mod PSG:
'Han er 19 år og skal lære. Han skal være mere koncentreret og der var flere situationer, hvor han ikke var fuldt fokuseret. Der er mange gode ting han kan bidrage med, men han bør også lære'.

.:FORSIDE:.