fbpx
Annonce

Koeman: 'Mit Barca var tættere på Real Madrid'

FCBARCELONA.DK - 28.04.22

// Ronald Koeman

Den tidligere Barca-træner Ronald Koeman deltog torsdag i sit første offentlige pressemøde siden fyringen på Camp Nou. Her var der ingen tvivl om, at hollænderen stadig bærer nag efter den fyreseddel, som han modtog sidste efterår.

Ronald Koeman blev ansat som Barca-træner den 19. august 2020, men nåede kun kun lidt over et år i spidsen for det catalanske mandskab, inden kan blev fyret. Det skete efter en polemisk periode med skuffende resultater og hvor han helt tydeligt ikke havde ledelsens opbakning.

'Faktum er, at Barcas nuværende situation, både hvad angår klubben og holdet, er den samme som da jeg var træner. Det vil sige, at det ikke altid er løsningen bare at skifte træner, hvis man vil forbedre sig. Da jeg blev fyret var vi otte point efter Real Madrid og nu er afstanden næsten det dobbelte' sagde Koeman indledningsvis.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


'Det eneste jeg ønsker er, at Xavi får den opbakning og støtte, som jeg aldrig fik som Barca-træner. Jeg håber, at præsidenten har lært af, hvordan man ikke skal behandle sin træner. Jeg fik aldrig støtte fra ledelsen og det håber jeg, at Xavi gør. Han er en god træner og er en legende i klubben. Han er ikke skyld i den situation, som klubben befinder sig i' sagde hollænderen.

'Jeg føler ikke, at jeg var en fiasko som Barca-træner. Jeg husker, at vi inden kampen mod Granada havde muligheden for at tage førstepladsen, men der fejlede vi. Alligevel endte vi med at vinde Copa del Rey og hvis man vinder en titel, kan man ikke betegne det som en fiasko'.

'Jeg vil gerne anerkende, at Barca har forbedret sig, men det skyldes, at klubben har hentet adskillige angribere, som har forstærket offensiven. Der er dog ingen tvivl om, at Barca har brug for tid for at nå tilbage til toppen, hvor de hører til'.

'I forhold til Frenkie de Jong, så tror jeg på ingen måde, at Barca planlægger at sælge ham. Det er helt sikkert heller ikke noget, som Xavi ønsker. Man skal ikke tvivle på Frenkie, hvor han er verdensklasse' sagde Koeman til slut.

.:FORSIDE:.