fbpx
Annonce

Koeman: 'Messi er storfavorit til Ballon d'Or'

FCBARCELONA.DK - 18.07.21

// Lionel Messi


Ronald Koeman er ude med de helt store superlativer, når han skal beskrive Leo Messis betydning for Barca og for Argentina. Barca-træneren mener tydeligvis, at Messi bør belønnes med endnu en Ballon d'Or.

'Messi er uhyre vigtig på grund af sit spil. Han er vores anfører og et forbillede. Hans effektivitet i sidste sæson var enorm efter en svær start på sæsonen på grund af hans situation, men han viste endnu en gang, at han er verdens bedste spiller' udtaler Koeman i et interview med Barca TV.

'Han er den største kandidat til at vinde Ballon d'Or på grund af den sæson han har haft og for at vinde Copa América. For mig er han storfavorit til vinde dette års Ballon d'Or' fortsætte Barca-træneren.

Koeman tillægger det stor betydning, at Messi vandt Copa América. 'Det betyder utroligt meget, for jeg ved hvor meget han ønskede at vinde den slutrunde efter nogle år, uden at vinde noget med landsholdet. Som verdens bedste er han vant til at vinde noget og nu har han nået hvad han har kæmpet for med landsholdet' afslutter hollænderen.

Messi har indtil nu som den eneste vundet Ballon d'Or seks gange, i 2009, 2010, 2011, 2012, 2015 og 2019.

.:FORSIDE:.