fbpx
Annonce

Koeman: 'Memphis er en spiller med mange kvaliteter'

FCBARCELONA.DK - 25.07.21

// Girona // Ronald Koeman


Ronald Koeman var godt tilfreds med indsatsen mod Girona, da han udtalte sig til pressen efter kampen. Han glædede sig over at Memphis Depay kom godt fra start i sin nye klub.

'Vi spillede med mere tempo end forleden og Girona er et godt hold, der forsøger at spille med. Det var en god kamp når man tænker på, at vi er i sæsonstarten. Begge hold spillede i et fint tempo. Jeg er meget tilfreds med de minutter vi har spillet. De spillere der er lige er kommet tilbage fik spilletid og det er meget positivt' indledte han.

Spillere som De Jong, Lenglet og Griezmann spillede kun en halv time og det kom Koeman med en forklaring på. 'Der er nogle spillere der spiller mere end andre, men landholdsspillerne er ikke helt klar endnu. De kommer til at spille mere lidt efter lidt. Vi forsøger at være helt klar til den første kamp i ligaen' fortsatte han.

Koeman blev spurgt til indtrykket af Memphis Depay. 'Jeg synes han gjorde det godt. Han fik flere minutter end vi havde planlagt. Det er en spiller med mange kvaliteter, det viste han i konkrete situationer i kampen. Det er vigtigt at der er konkurrence til pladserne i front' var svaret.

Til sidst fik de unge spillere en kommentar. 'Det er vigtigt at de får spilletid og samler erfaring. Deres karriere er kun lige startet og de er meget unge' afsluttede han.

.:FORSIDE:.