fbpx
Annonce

Koeman: 'Jeg kan lide disciplin og organisation'

FCBARCELONA.DK - 25.08.20

// Ronald Koeman


Ronald Koeman har givet interview til Barca TV og her får man et indtryk af, hvad der kendetegner holdets nye træner. En ting er helt sikkert og det er, at det bliver ham der svinger taktstokken og det bliver med fast hånd.

'Jeg føler mig som hjemme i Barcelona. Nu er jeg træner og det er jeg meget glad for. Nu hvor jeg er træner er det vigtigt at vide, at man er i verdens bedste klub. Det bliver ikke bedre. Jeg er heldig at være en del af denne klub' indleder hollænderen.

'Jeg er en træner der kan lide disciplin og god organisation på holdet. Jeg vil dominere spillet, for vi hollændere kan lide offensiv fodbold. Jeg kan lide at være direkte og have en god kommunikation med spillerne. Jeg holder korte møder, men med klare budskaber' fortsætter han.

Her er nogle af de andre emner der blev vendt:

Indflydelsen fra Johan Cruyff:
'Cruyff er en af de trænere jeg lærte mest af, specielt i den tid vi tilbragte sammen med El Dream Team. Vi havde den bedst mulige kombination med at spille offensiv fodbold og vinde titler. Det er den filosofi jeg vil have i Barca. Vi skal spille flot fodbold, så tilhængerne nyder det, og så skal vi selvfølgelig vinde, for det er det vigtigste'.

Frenkie de Jong:
'Det er en meget ung spiller. Det han har præsteret indtil nu er rigtig godt. Det er ikke let for en ung spiller at komme til Barca. Han er fremtidens spiller i Barcelona'.

Messis rolle i det nye projekt:
'Det er en fornøjelse at have en spiller som Messi på dit hold. Med sine kvaliteter finder Messi sin plads på holdet'.

Sine egne ønsker som træner:
'Som træner skal man også nyde fodbold. Vi er alle startet med at spille fordi vi elsker denne sportsggren og kan du gøre det med et smil, kan det ikke være bedre' afslutter Koeman.

.:FORSIDE:.