fbpx

Koeman: 'Håber at kunne træne Barca en dag'

FCBARCELONA.DK - 20.03.20

© Getty Images
// Ronald Koeman

Ronald Koeman var på agendaen som mulig afløser for Ernesto Valverde ved årsskiftet, men den hollandske landstræner valgte at takke nej. I et interview erkender han, at han håber muligheden kommer igen.

Koeman var en af de kandidater som Barca kontaktede, da man havde besluttet at foretage et trænerskifte. 'De ringede til mig, men jeg sagde nej, på grund af min forpligtelse med mit landshold. Om to år er der en mulighed og det vil sige, at efter EM (sommeren 2021, red.) er det tid til at vurdere det. Jeg forlader ikke Holland tre måneder før en turnering' udtaler han i et interview med avisen Marca.

'Hvis jeg ikke havde haft et job... Alle vil gerne træne Barca. Man kan altid vinde vigtige ting med Barcelona, for de har rigtig gode spillere og der er mulighed for at købe de bedste. Jeg havde min bedste periode som spiller i Barcelona og jeg holder meget af byen. Derfor håber jeg, at kunne træne blau-grana en dag' siger han videre.

Han bliver spurgt, hvad han synes om Barcas måde at spille på. 'I Barcelona bør spillestilen altid være den samme, men fodbolden udvikler sig. Det mest attraktive spil skabes med tre angribere, men vi ser også hold der gør det godt med en 4-4-2. Jeg kan godt lide en modig filosofi, men i sidste ende er det vigtigste resultaterne' svarer han.

Han bliver bedt om at pege på, hvad der mangler lige nu hos Barca. 'Et hold har brug for en hurtig spiller. Man så hvor mange problemer Vinicius skabte for Barca. Nu har de ikke nogen der løber meget i dybden og på midtbanen har de spillere med samme egenskaber. Jeg har set Ansu Fati gøre det godt med sin hurtighed og der er brug for en spiller som ham, for resten spiller for at modtage bolden' afslutter han.

.:FORSIDE:.