fbpx
Annonce

Koeman får sin længe ventede forstærkning

Rune Stentoft Arlbjørn - 20.06.21

// Ronald Koeman // Depay


Med lørdagens melding om Memphis Depays skifte til Barca får træner Ronald Koeman dermed endelig sin længede ventede forstærkning til klubben. Det seneste år har Koeman ønsket Depay som ny spiller til klubbens angreb.

Da Koeman trådte til som træner for Barca sidste sommer lagde han straks vægt på at hente Depay fra Lyon med det samme, men på trods af flere forhandinger mellem catalanerne og den franske klub lykkedes et skifte ikke dengang for et år siden.

Det var en spansk teknisk lønregel i forhold til budgettet i La Liga-klubberne som umuliggjorde et skifte for Depay forud for sidste sæson. Derfor arbejdede catalanerne på at sende Dembélé til Manchester United for at gøre plads i lønbudgettet til Depay, men det mislykkedes også, fordi Dembélé ikke ville forlade Barca. Derfor kunne klubben ikke hente Depay.

I januar forsøgte Koeman igen at hente Depay ind til det catalanske angreb, da han mente, at Barca havde brug for ham, men klubbens midlertidige ledelse ville ikke bruge penge på en spiller, der kunne hentes gratis et halvt år senere. Dertil stod klubben midt i en valgkamp, som gjorde det svært at hente spillere.

Lørdag blev det så offentliggjort, at Memphis Depay skifter til Barca på en to-årig kontrakt. Angriberen kommer på en fri transfer, så derfor har catalanerne ikke betalt en eneste euro for den 27-årige hollænder. Det er godt for klubkassen samtidig med, at Koeman har fået sin længe ventede forstærkning.

.:FORSIDE:.