fbpx
Annonce

Kluivert: 'Ronald Koeman er fantastisk for Barca'

Magnus Wind - 20.08.20

// Ronald Koeman


Barcas akadamidirektør Patrick Kluivert er positivt indstillet overfor ansættelsen af Ronald Koeman, som ny træner i den catalanske klub. Kluivert kalder det fantastisk for både klubben og træneren selv. 

Onsdag formiddag blev det bekræftet, at Ronald Koeman overtager tøjlerne i Barca, efter at klubben valgte at fyre Quique Setién. Ansættelsen af Koeman vækker begejstring hos en anden tidligere hollandsk Barca-spiller. Patrick Kluivert, som i dag er klubbens akadamidirektør, taler således positivt omkring sin landsmand. 

'Jeg er meget glad på Ronalds vegne. Det er drøm for ham. Jeg synes, at det er fantastisk for både klubben og ham'. Sådan indleder Kluivert sit interview med avisen De Telegraaf og fortsætter. 'Med Koemans evner er han det rette sted her i Barca. Han kender klubben, dens filosofi og hvad der sker omkring klubben. Jeg tror på, at hans ankomst er yderst positivt for klubben'. 

På trods af at de to hollændere begge har en fortid i Barca som spilere, nåede de aldrig at spille sammen i blaugrana-trøjen. Koeman og Kluviert skal dog nu forsøge at få den catalanske klub på rette spor igen. 



 

.:FORSIDE:.